0

2015 Genel Burç Yorumları

2015 yaklaşırken geride bıraktığımız 2014′ de neler sığdırdık. Şimdiyse merak içinde 2015 yılının burçlar için neler söylediğine bir bakalım. 2015 yılında burç yorumlarını merak eden herkesin okumasını tavsiye ediyoruz.
2015 yılı Koç burcu: 2015 koç burcu için olumlu sinyaller gönderecek. 2014 koç burçları için oldukça hareketli ve enerji dolu geçti. 2015 için de aynı hareketliliği beklemek mümkündür. Öncelikli hedeflerinizi gerçekleştirmek için adımlarınızı doğru atmanız gerekecektir. Düşünerek ve dikkatli adımlar ile sizi başarıya götürecek anahtara sahip olmuş olacaksınız. Yeni insanlarla tanışacak hayatınızda olumlu değişimler yaşamanıza engel olan tüm engelleri ortadan kaldırmayı başarabileceksiniz. 2015 yılı sizlere özgür bir yaşamı getiriyor. Eğitim, yurtdışı seyahatler ve ikili ilişkiler konusunda olumlu gelişmeler yaşamanız söz konusudur. Bu yıl olumsuz ilerleyen ilişkilerinizi düzenleyebilir, duygusal olarak hassasiyetiniz ön plana çıkabilir. İş hayatınızda da bu yıl olumlamalar sizleri bekliyor.

2015 yılı Boğa burcu: 2015 yılında boğa burçları için iş ve para konusunda olumlu atılımlar görünüyor. Finansal yönden kendinizi biraz daha rahatlamış hissetmiş söz konusudur. Aşk hayatınızda yine olumlu süreçler yaşanabilir. Bekar olan boğalara bu yıl evlilik yolu görünüyor. Evli olan boğalar ise eşleriyle olumsuz giden ilişkilerini düzenleyebilecekler. Boğalar için sağlık sorunları bu yıl biraz daha dikkate alınmalıdır. Hayatınızı düzenlemek için her zaman ön planda tutmuş olduğunuz mantığınızı kullanmanız yeterli olacaktır. 2014 yılında yaşadığınız iş yoğunluğu, bu yıl da sizi bekliyor.

2015 yılı ikizler burcu: Hareketli ve yerinde duramayan ikizler, bu yılda aynı enerjilerini kullanmaya devam ediyorlar. 2015 yılında ikizlerin biraz daha özverili ve fedakar olması gerekecektir. Aşk hayatında karışıklık yaşayan ikizlerin, yılın ikince yarısında bu karışıklığa çözüm getireceklerini belirtmek isteriz. Yine yılın ikinci yarısından sonra rahatlamaya başlayacak olan ikizlere evlilik yolu görünüyor diyebiliriz. Yılın ilk yarısından mali konularla ilgili rahatlama ve ferahlama söz konusudur. Uzun zamandır beklediğiniz iş fırsatlarını yakalamak için acele etmemelisiniz. Yatırımlar konusunda yılın ilk yarısı sizin için uygun zamandır.

2015 yılı Yengeç burcu: 2015 yılının en şanslı burçlarından biri olan yengeç burcu iş hayatında doğru yatırımlar ve anlaşmalar sağlayacaktır. Aşk hayatlarında durgun günler geçiren yengeçleri 2015 yılında evli görmek mümkündür. Büyük bir aşk yaşama olasılıkları da oldukça yüksektir. Evli olan yengeçlerin eşleriyle yaşadıkları küçük tartışmaların büyümesine izin verilmemelidir. Para biriktirme konusunda da bu yıl sizin için doğru zeminler hazırlayacaktır. Yanlış yengeçlerin 2015 yılında her açıdan gülmeleri ve rahatlamaları söz konusudur.
2015 yılı aslan burcu: Hayatları boyunca ince eleyip sık dokuyan ve seçicilikten ödün vermeyen aslanlar, bu yıl da özellikleri evlilikleri konusunda biraz karmaşalar yaşayabilirler. Evlilik hayatların ve ilişkilerinde kopma noktaları yaşanabilir. Bu nedenle biraz daha dikkatli ve mantıklı davranmaları gerekebilir. Bu yılda cömertliklerinden hiçbir şey kaybetmeyecek, şartlarını biraz zorlayabilirler. 2015 aslanların hayatında köklü değişimler yaşatabilir, arkadaş ve iş ilişkilerinde olumlu başlangıçlar yaşamaları söz konusu olabilir. Biraz ruh karmaşası içinde olsalar da yaşadıkları sürprizler onları mutlu edecektir.Mutluluk eninde sonunda aslanları bulacaklardır.

2015 yılı Başak burcu: 2015 yılının şanslı burçları arasında sayılan başaklar, özellikle iş hayatlarında doğru atılımlar ve anlaşmalar sağlayacaklar. Özellikle yılın ikinci yarısından sonra kazandıkları parayla doğru yatırımlar yapıp, geleceğe yönelik kendilerini garantiye alabilirler. Başaklar ikili ilişkilerinde biraz daha temkinli ve dikkatli olmalılar. Her şeyi takıntı haline getiren başaklar bu yıl ruhlarını biraz daha özgür bırakıp, başarılı sonuçlar elde edebilirler

2015 yılı Terazi burcu: 2014 yılında sıkıntılar ve sorunlar yaşayan terazilerin arınma yılı diyebiliriz. Bolluk ve bereket dönemine girecek olan teraziler özellikle aşk hayatında yeşil ışık yakacaklar ve yenilenmeleri kaçınılmaz olacaktır. Özellikle arkadaş seçimi konusunda biraz daha dikkatli davranacaklar bu yıl, onlara doğru dostlukların zeminlerini hazırlayacaktır.

2015 yılı Akrep burcu: Akrepler aile içi ilişkilerinde yılın ilk yarısı biraz daha dikkatli davranarak, sorunları daha kolay çözüme ulaştırabilirler. Ani verilen kararlar yıpratıcı olabilir. Özellikle iş ve para konusunda sıkıntılar yaşayan akrepleri yılın ikinci yarısı rahatlama bekliyor olacaktır. 2015 yılı akrep burçları için biraz daha hareketli ve eğlenceli geçecek diyebiliriz. Evlilik düşünen akrepler için bu yıl doğru kişiyi bulmak için doğru yıl diyebiliriz.
2015 yılı Yay burcu: Yaylar için oldukça hareketli geçen bir yılı geride bırakırken, daha durağan bir yıl kendini gösterebilir. Fakat yayların içinde çocuksu enerji var olduğu sürece, kendilerini kesinlikle hareketten ve gezmekten uzak hissetmeyeceklerdir. Aşk hayatında beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilir, kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Yılın ilk yarısında mali konularda biraz daralma hissetseniz bile, ikinci yarısında bu etki ortadan kaybolarak, finansal rahatlamalar söz konusu olacaktır.
2015 yılı Oğlak burcu: Oğlakla için arınma ve yenilenme yılı diyebiliriz. Atmış oldukları doğru adımlarla yepyeni bir sürecin başlangıçlarını yaşayacaklar. Gelir düzeyinde önemli ölçüde artışlar yaşanacak, ev konusunda da yenilikler yaşaması muhteşem olan burçlar arasındadır. Fakat aşk hayatlarında biraz sıkıntılı dönemler geçirse de, yine de bu sorunlardan başarıyla bir çıkış yolu bulacaklar.

2015 yılı Kova burcu: İş hayatında liderliğini ve başarısını ön plana alacak olan kovaları sürpriz gelişmeler bekliyor. Bu yıl geçmişe dönük yaşamayı bırakacak, yeni sulara yelken açmayı başarabilecektir. Üzerinde duran negatif enerjiden sıyrılabilecek olan kovaların aşka hayatında sıkıntılı süreçler geçirmesi söz konusu olabilir. Bekar olan kovalar başka yeni ve başka aşklarda aradıkları duygu yoğunluğunu yaşayabilirler.
2015 yılı balık burcu: Bu yıl balıklar için önemli bir yıl olacak. Geçmiş yıllarda yaşadıkları mali sorunlar arınarak, daha yeni kaynaklar elde edebilecekler. Balıklar bir çok konuda yenilikler yaşarken, evlilik süreçlerin de sıkıntılı süreçler yaşayabilirler. Bu süreçte dikkatli davranarak, kararlarını vermeleri doğru adımlar atmalarını destekleyecektir.2015_burc_yorumlari

Diğer arama sonuçları:

  • burçlar 2015
  • burc2015ask yorumu
Sosyal Medyada Paylaş
TwitterFacebookWhatsAppGoogle+

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir